Spreuken zwangerschap

Spreuken zwangerschap

De zwangerschap: een magisch moment in een mensenleven dat terecht gevierd wordt. Het is toch een ongelofelijk proces waarbij nieuw leven het licht ziet en twee mensen van een liefdespaar nu ook ouders worden. Ben je zelf zwanger en wil je jezelf eens verwennen met een leuk cadeautje? Of misschien ken je wel mensen die zwanger zijn en wil je hen verrassen met een origineel cadeau? In beide gevallen is het een goed idee om een leuke spreuk op een tegeltje af te printen. Een tof cadeau dat overal in huis kan hangen en een blijvende herinnering is aan deze magische periode. Lees hieronder meer over spreuken zwangerschap.

Spreuken zwangerschap:

Spreuken zwangerschapDe leukste spreuken over zwangerschap

 • Klein, maar een bijzonder groot wonder
  Het maken van nieuw leven is een enorm wonder en dat is het nog meer als je één van de ouders bent. Je leven is nu voorgoed anders en je hebt een nieuwe weg ingeslagen. Herinner jezelf daar dan ook op tijd en stond aan!
 • Ouder worden is een gunst, een ouder zijn een hele kunst
  Het wonder van het leven is naast magisch ook een hele opoffering. Niet iedereen heeft het in zich om een goede ouder te zijn en het zal vaak werken worden. Deze spreuk is de perfecte herinnering aan dat feit.
 • Grote avonturen beginnen klein
  Ouder worden is een heel avontuur. Niet alleen voor jezelf, maar ook om jouw kleine prins of prinses groot te zien worden en keuzes te zien maken.
 • Een wonder groeit in jou
  De moeder mag ook wel eens in de bloemen worden gezet. Het is ten slotte haar lichaam die het wonder van de geboorte in zich draagt.

Zwangerschap spreuk op een echt tegeltje!

Het is mogelijk om een mooie spreuk en zelfs een afbeelding te laten vereeuwigen op een prachtig tegeltje. Zo vind je bijvoorbeeld bij Tegeltjes.com een uitgebreid assortiment tegeltjes welke je helemaal zelf kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.