Spreuken Yolo

Spreuken Yolo

Spreuken YOLO
YOLO!

Nog nooit van yolo gehoord? Dan is het dringend tijd om dat toch eens te doen! Yolo is een afkorting die staat voor de zin “You only live once”. Dat betekent naar het Nederlands vertaalt “Je leeft maar één keer”. Een spreuk die heel wat wijsheid bevat en ook een krachtige boodschap heeft. Geniet van het leven zo lang het kan want het is een enkele rit. Een yolo spreuk is dan ook een spreuk die duidelijk maakt dat je de vruchten van het leven moet plukken. Carpe Diem “Pluk de dag!” zoals ze zeggen. Bekijk hieronder de spreuken yolo en ook heb je de mogelijkheid om zelf een spreuk/wijsheid toe te voegen.

Spreuken yolo

 • Je leeft maar één keer, maar als je het goed doet is dat genoeg
  Een spreuk die mensen aanzet om het maximale uit het leven te halen. Probeer nieuwe dingen uit, verleg je grenzen en krijg nooit spijt om iets wat je niet hebt gedaan.
 • Naarmate je ouder wordt heb je enkel spijt van de dingen die je niet hebt gedaan
  Iedereen doet wel eens dingen waar hij of zij spijt van heeft, maar daar leer je uit. De zaken die ons echt blijven achtervolgen heel ons leven lang? Die dingen die we niet hebben gedaan.
 • Niet de positie waarin je staat is belangrijk, wel de richting waarnaar je kijkt
  Een positieve boodschap. Het gaat immers niet zozeer over hoe het er momenteel uit lijkt te zien, maar wel om wat er in het verschiet ligt.
 • De toekomst is aan niemand beloofd
  Ga ervoor, het is vaak later dan je denkt en niemand heeft de zekerheid er nog lang te zijn.

Wanneer je zelf een mooie spreuk hebt die bij dit onderwerp past, dan kan je die hieronder invullen. Onze lezers zullen je dankbaar zijn.

Tegeltje met een yolo spreuk?

Het kan waanzinnig leuk zijn om een unieke yolo spreuk of wijsheid te laten maken op een bedrukt tegeltje. Zo kan je iemand blij maken met zo’n bedrukt tegeltje voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een afscheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.