Spreuken Yin Yang

Spreuken Yin Yang

Spreuken Yin Yang

Yin Yang is iets waarover je zonder enige twijfel al wel eens over hebt gehoord. Dit zijn eigenlijke korte oosterse levenslessen en wijsheden die bedoel zijn om onze ziel in evenwicht te houden. Yin Yang staat dan ook voor balans, voor de verhouding van het mannelijke tot het vrouwelijke. Yin is de vrouwelijke kant met de zachte touch en barmhartigheid. Yang is de pure, ruwe en mannelijke kracht waar we allemaal wel eens over dromen te hebben. Samengebracht bieden ze enkele pareltjes aan om aan de muur te hangen in bijvoorbeeld een leuk tegeltje. Bekijk hieronder de Yin Yang spreuken.

Spreuken Yin Yang

 • “Hoe maak je een volmaakt schilderij? Wees volmaakt en schilder dan gewoon”
  Een spreuk die ons eraan herinnert dat het belangrijk is om eerst aan onszelf te denken en dan pas aan het resultaat. Pas als je dat kan Spreuken Yin Yangdoen heb je echt een kans om iets volmaakt te maken.
 • De les is heel eenvoudig, maar de leerling is ingewikkeld
  Een krachtige spreuk die ons eraan herinnert dat wijsheid soms gemakkelijk te geven, maar moeilijk te volgen is. De leerling is een mens en deze is per definitie onvolmaakt. Heb dus geduld met je medemens.
 • Laat komen wat komt, laat gaan wat gaat en zie dan wat overblijft
  Hou niet nodeloos vast aan relieken uit het verleden en zeg geen nee tegen nieuwe ervaringen. Het leven wijst wel uit wat blijft.
 • Alleen wie met zichzelf kan leven, kan echt genieten van vrije tijd
  Tracht jezelf zo interessant mogelijk te maken. Pas dan is vrije tijd ook echt vrij. Deze spendeer je immers met jezelf.

Zelf een mooie Yin Yang spreuk toevoegen aan deze pagina, dat kan. Vul hieronder het formulier in.

Yin Yang spreuk op een tegeltje.

Het is ook mogelijk om een mooie Yin Yang spreuk te laten maken op bijvoorbeeld een tegeltje. Erg leuk natuurlijk voor een verjaardag of een andere gelegenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.