Spreuken wijn

Spreuken wijn

Niets heerlijker dan een lekker glaasje witte of rode wijn bij het eten. Of erna. Of ervoor. Of gewoon wat wijn als er toch geen eten is. Deze godendrank bestaat al vele millennia en blijf razend populair. Vanzelfsprekend zijn er dan ook tal van leuke spreuken over wijn terug te vinden. Tof om aan de muur te hangen als je een echte wijnliefhebber bent, maar zeker ook een goed idee voor mensen met een bar of een restaurant. Wat dacht je van spreuken over wijn op een tegeltje te laten bedrukken en deel van het interieur te maken? Op zoek naar enkele leuke spreuken over wijn? Je bent op de juiste plek om ze te vinden. Bekijk hieronder meer mooie spreuken wijn (wijn spreuken)

Spreuken wijn

  • Witte of rode wijn? Maakt niet uit, ik ben kleurenblind!
  • Spreuken wijnAls ik een glas wijn drink voel ik me een ander mens. Een ander die geweldige dorst heeft.
  • Echte wijndrinkers eten bijeen.
  • De bijbel zegt “drink uw wijn van ganser harte”. Het juiste tempo hebben ze echter niet vermeld.

Een goede spreuk over wijn

Een goede spreuk over wijn is er eentje die inspeelt op de kwaliteiten van wijn met een humoristische toets. Eentje die mensen doet nadenken over een lekker glaasje bij het eten erbij te nemen. Een goed geplaatst tegeltje met een spreuk over wijn is hoe dan ook wel leuk om in huis te hebben. Het geeft een toegevoegde waarde aan het interieur en in een zaak zet het mensen aan tot toch maar een flesje te bestellen en laat dat toch net de bedoeling zijn!

Wijn spreuk op een echt tegeltje.

Wanneer je van plan bent om voor iemand in je omgeving een leuk cadeautje te maken, dan kan het ontzettend leuk zijn, zeker wanneer hij/zij houdt van wijn, om een bedrukt tegeltje te maken. Bij Tegeltjes.com en bij PrachtigKado.nl is het mogelijk om een bedrukt tegeltje te maken. Het leuke is dat het tegeltje binnen 24 uur bezorgd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.