Spreuken werken in de zorg

Spreuken werken in de zorg

De zorgsector heeft het soms hard te verduren. Broodnodig en nobel zouden wij ze noemen. Toch krijgen ze lang niet altijd de verdienstelijkheid die ze horen te krijgen. Natuurlijk is het voor patiĆ«nten en familie geen eenvoudige periode en dat weten zorgkundigen maar al te goed. Verpleegsters en verplegers: ze schuiven zichzelf vaak aan de kant en laten eventuele kritiek maar over hen heen gaan. Net dat maakt werken in de zorg zo nobel. Om hen een hart onder de riem te steken of om hen gewoon even op te vrolijken brengen wij een collectie ‘ spreuken werken in de zorg ‘.

5 spreuken werken in de zorg

  • Werken in de zorg, dat is zorgen dragen
  • Werken in de zorg? Maak je eens wat minder zorgen
  • Spreuken werken in de zorg
    Mooie spreuk dat gaat over het werken in de zorg.

    Als je je nooit zorgen maakt moet je maar eens gaan werken in de zorg

  • Werk je in de zorg? Ik bezorg je liever geen werk
  • Zorgzame mensen? Die werken toch in de zorg?

Draag zorg voor zij die werken in de zorg

Bovenstaande spreuken kan je handig verwerken in een geschenkje, leuk tekstje of op een cadeautegeltje. Sommigen van hen zijn ook gewoon grappig. Hoe dan ook zal het erg geapprecieerd worden. Misschien een leuke cadeautip voor op de dag van de verpleging? Of gewoon om op te hangen in de eetruimte?

Vergeet nooit: een verpleegkundige doet meer dan alleen mensen wassen. Het is voor mensen zorgen, hen geruststellen en hen het comfort geven dat ze in deze moeilijke tijden verdienen. Maak gebruik van een van onze spreuken over werken in de zorg en geef aan dat je hun inzet en doorzettingsvermogen echt weet te waarderen.

Werken in de zorg spreuk op een tegeltje.

Iemand bedanken? Dat kan met een fantastisch tegeltje of een ander mooi fotocadeau. Er zijn talloze leuke geschenken te bedenken die je persoonlijk kunt maken. Dit worden ook wel gepersonaliseerde cadeaus genoemd. Tegeltjes zijn te bestellen via Tegeltjes.com en bijvoorbeeld leuke koffiemokken met een eigen bedrukking op: www.Mokken-Bedrukken.nl.