Spreuken vriendschap

Spreuken vriendschap

Je weet wat ze zeggen: een goede vriend is goud waard en dat is een waarheid als een koe. Vrienden zijn wat van het leven een echt feest maakt in plaats van gewoon tijdverdrijf. Denk er zelf maar eens terug over na. De leukste momenten uit het leven zijn vaak doorgebracht met vrienden en je zou ze toch voor niemand in willen ruilen? Het is dan ook een goed idee om die speciale band die je hebt met jouw vrienden eens dik in de verf te zetten. Een cadeau geven met een leuke spreuk op is dan een goed idee. Maar welke spreuk zet je er dan op? Gelukkig zijn daar tal van opties voor. Bekijk hieronder de leukste vriendschap spreuken (spreuken vriendschap). Ook heb je de mogelijkheid om zelf een spreuk toe te voegen en iets met een leuke vriendschap spreuk te gaan doen.

Spreuken vriendschap

 • Een vriend is iemand die al jouw tekortkomingen kent en toch van je houdt
  Een schitterende spreuk die alles vat waar vriendschap nu eigenlijk om draait. Het gaat om alles weten van iemand en toch klaar staan Spreuken vriendschapvoor die persoon.
 • Echte vrienden zijn net als een klavertje vier. Moeilijk te vinden, maar ze brengen geluk
  Een echte vriendschap opbouwen vergt tijd en is niet altijd even gemakkelijk. Wat je ervoor terug krijgt is echter zo ontzettend veel en meer waard dan een talisman ooit zou kunnen geven.
 • Echte vrienden zie je niet altijd, maar ze zijn er wel
  Soms zorgt het leven ervoor dat je een bepaalde vriend minder vlot ziet. Dat betekent echter niet dat hij of zij er niet meer voor je is.
 • Een echte vriend loopt nooit in de weg, behalve als je de verkeerde kant op gaat
  Echte vrienden steunen je en brengen je zo nodig ook terug op het rechte pad!

Vriendschap wijsheden en tegeltjes

Wanneer je iets wilt gaan doen met een leuke wijsheid/spreuk, dan kan het gaaf zijn om je vriend of vriendin te verrassen met een leuk spreuktegeltje of een mooie spreukmok. Een spreuk/wijsheid kan op sommige producten zelfs in combinatie met een foto gemaakt worden, dit wordt ook wel een fotocadeau genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.