Spreuken vriendschap Engels

Spreuken vriendschap Engels

Een goede vriend is iemand in het leven die altijd voor je klaar staat, leed en lief met je deelt en jou gewoon echt kent. Ontzettend mooi om zo iemand te hebben in jouw leven. Niet onlogisch dan ook dat heel wat mensen op zoek zijn naar mooie spreuken om hun vriendschap in de verf te zetten. Spreuken die je bijvoorbeeld op een tegeltje of op iets anders af kunt laten drukken. En wanneer wordt het echt mooi? Wanneer het om een Engelse spreuk gaat. Een spreuk in een andere taal voegt toch altijd nog net wat meer levenswijsheid toe. Ken je er zelf geen? Dan helpen we je op weg. Bekijk hieronder de spreuken vriendschap Engels.

Spreuken vriendschap Engels

 • I know you’ll stick with me until the very end
  Een vriend is iemand die een leven lang bij je blijft en er nog zal staan wanneer relaties verloren gaan. Laat dat dan gerust ook weten aan die speciale persoon.
 • Spreuken vriendschap EngelsIf you were someone else, would you be your friend?
  Soms is het ook eens zo handig om iemand eraan te doen herinneren dat hij of zij ook aan zichzelf blijft werken. Zou je je eigen vriend zijn als je een ander was? Het antwoord op die vraag zegt veel.
 • Friends are like stars. You can’t always see them but you know they are there
  Een vriend zie je niet altijd, maar je weet toch gewoon dat hij of zij voor jou klaar staat?
 • Friends are a must in life
  Wat is het nut van mooie momenten te beleven als je geen vrienden hebt om ze mee te delen?

Engelse vriendschap spreuk toevoegen?

Ook heb je de mogelijkheid om zelf een mooie Engelse spreuk toe te voegen aan deze pagina, vul dan hieronder het formulier in.

Engelse vriendschapspreuk op een tegeltje.

Een mooie spreuk op een bedrukt tegeltje maken? Dat kan bij Tegeltjes.com! Ga naar de website en doe iets met een mooie spreuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.