Spreuken over liefde Engels

Spreuken over liefde Engels

Liefde is iets wat iedereen op de hele wereld beroert. Het is zonder enige twijfel één van de mooiste zaken ter wereld om mee te maken, maar kan tegelijk ook ontzettend pijnlijk zijn. Desondanks is het zo dat iedereen het liever meemaakt en kwijtspeelt dan nooit kwijt geraakt. Doorheen de geschiedenis is er geen gebrek aan leuke spreuken over liefde in elke taal. Zoek jij leuke spreuken over liefde in het Engels? Dan ben je aan het goede adres. Daar zijn er immers wel een paar van. Bekijk hieronder enkele leuke spreuken over liefde Engels (Spreuken over liefde Engels).

Spreuken over liefde Engels.

De leukste Engelse liefdesspreuken

 • Being deeply loved gives you strength, loving deeply gives you courage
  Niets is mooier in het leven dan helemaal in de ban zijn van iemand en dat gevoel ook terug krijgen. Diep en gemeend van elkaar Spreuken over liefde Engelshouden maakt jullie beiden betere personen.
 • It is better to have loved and lost than never to have loved at all
  Liefde kan soms kwetsen als het voorbij is. Dat betekent echter niet dat het nutteloos was. Elke liefde geeft ons mooie herinneringen en wijze lessen. Het is dan ook beter dat ooit meegemaakt te hebben dan dat nooit mee te maken.
 • Life is the flower for which love is the honey
  De beste smaakmaker van het leven is aan het eind van de dag toch wel liefde. Dat is net wat de bloem van het leven extra mooi en aantrekkelijk maakt.
 • Love is like the wind, you can’t see it but you can feel it
  Liefde is iets wat je overkomt en er is. Het mag dan niet zichtbaar zijn, maar elk moment van de dag is het duidelijk dat je liefde voelt.

Engelse liefdesspreuk op een product?

Tegenwoordig is het ook mogelijk om iets met een spreuk te gaan doen, bijvoorbeeld het laten maken op een tegeltje of een mooie mok. Er is eigenlijk van alles mogelijk. Hieronder kan je trouwens een mooie Engelse liefdesspreuk toevoegen als je dat wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.