Spreuken loslaten

Spreuken loslaten

Iets of iemand loslaten is verre van fijn. Meestal is het zelfs een uitdrukkelijk pijnlijke periode met meer downs dan ups. Het is dan ook maar logisch dat je tijdens deze periodes nood hebt aan een beetje steun. Of ken je misschien iemand die iets of iemand moet loslaten? In dat geval kan je ervoor kiezen om zelf die steun te geven met bijvoorbeeld een mooie spreuk over loslaten. Een spreuk die een nieuw inzicht biedt, die doet lachen, wenen of nadenken. Een spreuk die steun kan bieden ook al ben je niet fysiek aanwezig. We zetten er enkele mooie voor je op een rijtje. Ook heb je de mogelijkheid om iets met een loslaat spreuk te doen (spreuken loslaten voor op tegeltjes bijvoorbeeld). Daarnaast kan je zelf een mooie spreuk toevoegen aan deze pagina.

Spreuken loslaten:

De leukste spreuken over loslaten

 • Spreuken loslatenIn het loslaten van het willen oplossen vind je de weg naar acceptatie
  Wanneer het tijd is om iets of iemand los te laten zoeken we al te vaak naar een oplossing waarbij dat niet hoeft. In dat patroon vast blijven steken zorgt er echter enkel maar voor dat we niet los kunnen laten. Doorbreek dat!
 • Wat wij in het leven niet kunnen controleren, leert ons het meeste over los te laten
  Als we iemand of iets moeten loslaten is dat zelden onze beslissing. We hebben er geen controle over en net dat maakt het ook een enorm wijze les voor de toekomst.
 • Om nieuwe dingen toe te laten, moet je de oude soms los laten
  Een volgende stap in het leven is vaak enkel maar mogelijk als we onze ballast los kunnen laten.
 • Loslaten is niet het einde van de wereld, het is het begin van een nieuw leven
  Omdat een streepje positiviteit toch ook wel mag!

Loslaat spreuk / wijsheid op een product:

Het is ook mogelijk om iets met zo’n bijzondere spreuk te doen. Je kunt bijvoorbeeld tegenwoordig jouw eigen tegeltje te maken of een mooie bedrukte mok. Klik op het tegeltje om naar een specialist te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.