Spreuken jaloezie

Spreuken jaloezie

In het leven is iedereen al wel eens jaloers of wel eens het slachtoffer van jaloezie. Wat alleszins zeker is: een leuk gevoel is het niet. Het goede nieuws? Je kunt zelf beslissen om het weg te laten ebben en er later uit te leren. Wil je iemand eraan doen herinneren dat hij of zij jaloers is, of gewoon de gevaren van jaloezie in te laten zien, dan zijn er tal van leuke spreuken over jaloezie om daarbij te helpen. Wat dacht je van een leuk tegeltje met een dergelijke tekst op gedrukt. Lees hieronder meer over jaloezie spreuken (Spreuken jaloezie) en ook heb je de mogelijkheid om zelf een spreuk toe te voegen aan deze pagina. Vul dan hieronder het formulier in.

Spreuken jaloezie.

Spreuken jaloezieDe leukste spreuken over jaloezie

 • Jaloezie is een gebrek aan vertrouwen, voornamelijk zelfvertrouwen
  Een mooie spreuk die ons doet herinneren aan waar het eigenlijk om draait. Een jaloers gevoel kan soms te begrijpen zijn, maar komt in de realiteit toch vaak neer op een gebrek aan eigenwaarde. Leer jezelf eerst lief te hebben en dan ebt dat gevoel wel weg.
 • Er zit in jaloezie meer eigenliefde dan liefde
  Er zijn mensen die jaloers worden op het succes van vrienden om hen heen. Dat is echter niet wat je als vriend hoort te doen. Van jaloezie gaat geen liefde of vriendschap uit, maar wel een bepaald soort egoïsme.
 • De graadmeter van succes is de jaloezie van de ontevredenen
  Zijn mensen vaak jaloers op jou of de persoon voor wie je dit laat afdrukken? Dan is dit een leuke quote!
 • De jaloezie van vrienden richt mij ten gronde, niet de haat van vijanden
  Wat onze vijanden van ons denken is vaak van weinig tot geen belang. Wat onze vrienden echter over ons denken? Dat is veel belangrijker!

Een spreuk toevoegen aan deze pagina? Vul dan hieronder het formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.