Spreuken afvallen

Spreuken afvallen

Afvallen: het is iets waar duizenden mensen elke dag mee sukkelen en wat ongeveer iedereen wel wilt doen. Enkel blijkt het in de praktijk toch ook moeilijk te zijn om van al dat lekkers af te blijven en dat afvallen vol te houden. Heb je wat extra motivatie nodig om af te vallen? Ken je iemand die aan het afvallen is en wil je hij of zij een hart onder de riem steken met wat leuke spreuken over afvallen of net eens uitlachen? Dan zijn er tal van leuke spreuken over afvallen om te delen via social media of op een cadeau te plaatsen. Ook heb je de mogelijkheid om afval spreuken toe te voegen aan deze pagina (spreuken afvallen delen).

Spreuken afvallen.

De leukste spreuken over afvallen:

 • Spreuken afvallenAfvallen is geen pretjeā€¦ eten gelukkig wel!
  Een spreuk die toch voornamelijk als bedoeling heeft om eens goed te lachen met de mensen die proberen af te vallen. En dat mag toch ook wel eens. Een beetje zelfspot is goed in het leven en wat is grappiger dan lachen met je eigen miserie?
 • Pas op, chocolade laat je kleren krimpen
  Een leuke spreuk voor die mensen die echt helemaal verslaafd zijn aan chocolade. Bovendien met de nodige humor: perfect om in huis op te hangen.
 • Lief dieet, bij deze wil ik onze relatie verbreken
  Ben je iemand of ken je iemand die om de twee weken aan een nieuw dieet begint? Dan is deze spreuk perfect voor je!
 • Gouden tip om gewicht te verliezen: draai je hoofd van links naar rechts. Elke keer iemand je eten wilt aanbieden herhaal je dit
  Een zeer effectieve tip met een kwinkslag! Zo hebben we ze graag.

Afval spreuk toevoegen?

Heb je zelf een mooie spreuk dat te maken heeft met afvallen? Welke jou bijvoorbeeld helpt met afvallen? Voeg deze dan hieronder toe. Onze lezers zullen je dankbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.