Spreuken 90 jarige

Spreuken 90 jarige

90 jaar worden, dat is lang niet iedereen gegeven. Toch is het een heel bijzonder getal en is het een hele eer om op een verjaardag van een 90 jarige te komen. Wist je dat er speciale spreuken 90 jarige zijn? Lees snel wat de spreuken voor jou kunnen betekenen. Bekijk hieronder enkele spreuken en ook heb je de mogelijkheid om zelf een spreuk toe te voegen aan deze pagina. Daarnaast wordt je ook op het idee gebracht om iets met een mooie 90 jaar spreuk te gaan doen.

Spreuken 90 jarige.

Waarom spreuken over 90 jarigen?

Spreuken 90 jarigeWat moet je met spreuken voor 90 jarigen? Je kunt ze bijvoorbeeld aan een 90 jarige geven. Zomaar of voor een verjaardag. Zo heb je gelijk een leuk en verrassend verjaardagscadeau. Want 90 jarigen zijn bijzondere mensen. Ze hebben al veel geleerd van het leven en weten vaak van veel dingen wel wat af. Ze waarderen dingen die wij allang vergeten zijn. En kunnen vaak met verrassende tips en idee├źn komen.

Je kunt een spreuk op een tegeltje laten zetten. Denk maar aan een echt Delfts blauw tegeltje. Dat is echt iets uit grootmoeders tijd. He kunt ook een spreukenboek maken. Dit is eigenlijk net zoiets als een fotoboek. De mooiste spreuken zet je erin. Een andere optie is een spreuk op een mok zetten. Zo ziet de 90 jarige iedere dag weer de speciale spreuk. Ben je benieuwd welke spreuken er over 90 jarigen gaan? Hieronder staan een aantal voorbeelden.

  • Wat een leeftijd, negentig jaar! Hef het glas en proosten maar.
  • Je wordt pas echt oud als de kaarsjes meer kosten dan de taart.
  • Negentig jaren leven, vreugde en verdriet, vele andere mensen haalden die leeftijd niet.

Zelf een mooie spreuk die je wilt delen met anderen? Vul dan hieronder het formulier in. Ook heb je de mogelijkheid om iets met een mooie 90 jaar spreuk te gaan doen, bijvoorbeeld te laten maken op een mooi tegeltje (spreuken 90 jarige tegeltjes). Dit kan je doen bij Tegeltjes.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.