Spreuk zon

Spreuk zon

Spreuken hebben iets prachtigs. Gebruik ze in het dagelijks leven om indruk te maken op anderen. Of gebruik ze bijvoorbeeld om op een tegeltje te drukken en vervolgens als cadeau te geven. Mensen die vaak spreuken gebruiken worden gezien als wijs. Spreuken zijn er in allerlei verschillende vormen, over de meest uiteenlopende onderwerpen! Van dieren, tot spreuken over het Korps Mariniers tot spreuken Spreuk zonover de zon. De zon heeft voor iedereen een positieve connotatie. Wanneer de zon schijnt is iedereen vrolijk. Spreuken over de zon raken dan ook vaak een positieve noot. Maak anderen vrolijk tijdens donkere dagen met spreuken over de zon. Geef anderen in de winter het idee dat de zomer niet meer ver weg is. Laat je vrienden en familie fantaseren over heerlijke vakanties, barbecues en festivals. Wees het zonnetje in huis met je wijsheden en breng anderen aan het lachen. Hieronder wat leuke spreuken over de zon (spreuk zon).

Spreuk zon, enkele voorbeelden:

  • Zoals net al gezegd: het zonnetje in huis zijn. Dit betekent dat je vrolijk bent, en dat anderen in jouw omgeving dat ook opvalt.
  • Voor niks gaat de zon op. Dit is een spreuk met een gemengde toon. Vaak wordt het gebruikt om aan te geven dat weinig dingen in het leven gratis zijn. Aan de andere kant is het natuurlijk fantastisch om te bedenken dat de zon iedere dag gratis op gaat.
  • Achter de wolken schijnt de zon. Hiermee geef je aan dat na vervelende situaties er altijd weer betere tijden komen.
  • Hij/zij is een zondagskind. Iemand die altijd geluk heeft!
  • Een zondagssteek houdt geen week. Hiermee geef je eigenlijk aan dat zondag bedoeld is voor rust.

Geniet van deze leuke uitspraken en pas ze zelf toe op een gewenste manier! Heb je zelf een mooie spreuk dat te maken heeft met de zon dan kan je die hieronder delen met anderen door het formulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.