Spreuk wijsheid

Spreuk wijsheid

Een leuk cadeautje voor de vriendin? Waarom niet denken aan een tegeltje met een spreuk rond wijsheid?
Wil je graag je vriendin een leuk cadeautje geven? Dan is een tegeltje bedrukt met een leuke spreuk misschien wel iets voor haar. De meeste vrouwen houden namelijk van interieurspullen en dit is hier zeer geschikt voor natuurlijk. Je kiest dan een mooi tegeltje, je bedrukt dit met een mooie spreuk en dit kan je dan cadeau doen aan je vriendin. Zij kiest er dan wel een leuke plaats voor uit in de woning. Hieronder kan je enkele voorbeelden doornemen van spreuken rond wijsheid (spreuk wijsheid).

Spreuk wijsheid, enkele voorbeelden:

  • Spreuk wijsheidLeraren openen de deur naar kennis en wijsheid, maar je moet zelf naar binnen gaan.
  • Een wijs man zei ooit: de slimste mensen zijn zij die weten dat ze niet alles weten.
  • Wijsheid is niet het bezitten van veel kennis, maar wel door het meemaken van vele ervaringen.
  • Slimme mensen zijn niet noodzakelijk wijze mensen.

Graag nog meer van deze wijsheid spreuken?

Was je zelf wel onder de indruk van bovenstaande spreuken en wil je graag nog meer zulke spreuken verzamelen om op tegeltjes te plaatsen in je woning? Bekijk dan zeker even rustig zelf de website. Daar kan je meer van deze mooie spreuken terugvinden. Is dit nog niet genoeg voor jou? Bekijk dan zeker eens andere spreuken die je terug kan vinden op het internet. Daar vind je vast nog honderden gelijkaardige spreuken!

Wijsheid spreuk toevoegen?

Heb je een mooie wijsheid spreuk welke hier niet tussen staat en deze graag wilt delen met anderen, dan kan je hieronder het formulier invullen. Na controle zal jouw mooie wijsheid toegevoegd worden.

Wijsheid op een mok?

Van plan om een mooi cadeau aan iemand te geven en iets met zo’n mooie wijsheid te doen? Het is bijvoorbeeld leuk om een mooie spreukmok te maken. Dit kan op: www.mokken-bedrukken.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.