Spreuk werk

Spreuk werk

Het werk is één van de zaken waar we collectief al eens graag over klagen en tal van grapjes over maken. Humor is dan vaak ook de pleister op de wonde die ons helpt die uren te overleven. Lekker lachen met de collega’s over situaties die enkel jullie herkennen en samen door de miserie geraken. Het is een belangrijk element om een goede sfeer op het werk te krijgen. Niet toevallig dan ook dat er heel wat spreuken over het werk zijn met een humoristische ondertoon. We zetten er even een paar op een rijtje! Een spreuk werk is ontzettend leuk voor een verjaardag, jubileum of voor een andere gelegenheid.

Spreuk werk, enkele voorbeelden:

Spreuk werkGrappige spreuken over het werk

  • Als bazen het hebben over productiever werken hebben ze het nooit over zichzelf
  • Aan hard werken is nog nooit iemand gestorven. Maar waarom het risico nemen?
  • Werken is gezond. Daarom stel ik voor het over te laten aan de zieken.
  • Geen enkele planning is even goed dan stom geluk kan zijn.

Een spreuk cadeau geven met een werkspreuk.

Een grappige spreuk over het werk is het ideale cadeau om te geven aan een collega of iemand die in dezelfde sector als jij werkt. Het is een bedachtzaam cadeau dat bij tal van gelegenheden perfect is. Een verjaardag, een promotie, een overstap naar een ander werk, een feestdag en ga zo nog maar even door. Bovendien kies je natuurlijk helemaal zelf op welke wijze je een dergelijke spreuk cadeau geeft. Op een tegeltje, een leuke mok of zelfs geprint op een t-shirt. De mogelijkheden om jouw creativiteit de vrije loop te laten zijn eindeloos. Doe dat dan ook!

Werkspreuk delen met anderen?

Wanneer je zelf een mooie werk-gerelateerde spreuk hebt dan kan je die delen met anderen door hieronder het formulier in te vullen. Er zijn ontzettend veel leuke werkspreuken, misschien heb je er zelf wel één die leuk is. Bijvoorbeeld voor het afscheid nemen van iemand op het werk, een jarige collega of misschien wel voor een jubileum.

Enkele leuke tips om iemand te feliciteren of te bedanken voor op het werk

Veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau voor iemand op het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.