Spreuk weekend

Spreuk weekend

Het weekend is iets waar iedereen altijd erg naar uit kijkt. Na een week hard werken is het weekend iets waar je vaak wel echt aan toe bent. Het weekend roept dus bij iedereen positieve gedachten en gevoelens op. Men gaat vaak de dingen doen die zij leuk vinden. Een dagje naar het strand, een boswandeling maken, lekker uit eten of heerlijk een serie ‘binge watchen.’ Vul het weekend lekker in hoe jij het wil. Stel je nu eens voor dat je doordeweeks op je werk in een vergadering zit. Het is maandag, iedereen baalt dat het weekend net voorbij is en er weer hard gewerkt moet worden. Fleur deze vergadering dan eens op met een leuke spreuk over het weekend! Om je op wat ideeën te brengen volgen hieronder wat leuke voorbeelden (spreuk weekend).

Spreuk weekend.

  • “Wie leeft voor het weekend, leeft doordeweeks gelukkig.” Jezelf belonen is belangrijk. Na een week hard en leuk werk, is het heerlijk om iets te hebben om naar uit te kijken.
  • “Een weekend weg, een weekend op de bank; weekend is weekend!” Genieten geblazen dus.
  • Spreuk weekendVroeger was alles beter. Gister bijvoorbeeld, was het nog weekend.
  • Leef je leven alsof iemand het hekje open heeft gelaten. (Spreuk weekend)
  • Soms hoor ik mensen zeggen: ”gelukkig is het bijna vrijdag”. Ik denk dan: ”ja, des te eerder is het weer maandag”.
  • Ik ben niet druk in het weekend, hooguit wat minder rustig als andere mensen.
  • De eerste vijf dagen na het weekend zijn het beroerdst, daarna gaat het wel weer een beetje.
  • “Eén goed weekend vult een maand met gesprekken.” Vaak valt er van alles na te praten over het weekend. Welk feestje ben je geweest? Wat vond je van het voetbal?
  • “Rust in het weekend, geniet in het weekend, wees jezelf in het weekend.” Gebruik het weekend voor rust, feestjes of voor je favoriete hobby. Je weekend is echt van jou!

Zoals je ziet valt er genoeg te zeggen over de twee leukste dagen van de week!

Weekend spreuken toevoegen of iets mee doen?

Heb je zelf één of meerdere leuke weekend spreuken die je wilt delen met anderen dan kan je door hieronder het formulier in te vullen de mooiste spreuken delen. Ook kan het leuk zijn om iets met een weekend spreuk te gaan doen, zo kan je bijvoorbeeld een

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.