Spreuk van de dag

Spreuk van de dag

Op zoek naar motiverende spreuken? Lees dan verder! Een spreuk van de dag is leuk om te lezen!
Heb je het even een beetje moeilijker in je leven? Dan kan je misschien wel nood hebben aan wat leuke spreuken. Deze spreuken kunnen je motiveren om door te gaan en kunnen je de steun bieden die je nodig hebt. Deze spreuken kan je dan opschrijven en ergens ophangen, je Spreuk van de dagkan ze ook laten bedrukken op spulletjes… Enkele voorbeelden van zo’n spreuk van de dag vind je hieronder. Heb je zelf een mooie spreuk van de dag die je wilt delen met anderen? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Spreuk van de dag, enkele voorbeelden:

  • Na regen komt zonneschijn. Gaat het dus even wat minder, geef dan niet op en blijf doorzetten. Het komt weer goed!
  • Vrienden zijn de familieleden die je zelf kan kiezen. Verzorg ze dus goed, want ze zijn het waard!
  • Wanneer het even wat minder gaat, denk dan aan al hetgeen waar je wel dankbaar voor mag zijn. Dat ene vlak komt heus wel in orde, focus je vooral verder op de positieve zaken.

Deze spreuken waren een opsteker voor jou, maar nog meer van dit?

Heb je wel iets gehad aan deze spreuken van de dag, maar zou je er graag nog meerdere hebben zodat je ook iets kan doen met deze spreuken? Kijk dan zeker nog eens rond op deze website; hier vind je er vast nog meerdere terug. Zijn ook deze niet genoeg voor jou, dan kan je altijd nog rondkijken op het internet. Daar zijn er toch van andere te vinden.

Dagspreuken op tegeltjes:

Het is tegenwoordig ook mogelijk om iets met een leuke dagspreuk te gaan doen. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie spreuk van de dag op een echt tegeltje laten maken (zie hierboven). Dit kan op Tegeltjes.com bijvoorbeeld of op PrachtigKado.nl/tegeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.