Spreuk school

Spreuk school

Misschien ben je er nog steeds mee bezig of is het juist iets waar je lang geleden al je tijd aan besteedde. We hebben het uiteraard over school. In Nederland moet iedereen onder de 18 naar school dus je ontkomt er niet zomaar aan. De een heeft er een leuke tijd gehad en de ander kon haast niet wachten om de wijde wereld in te trekken en niet meer te hoeven denken aan irritante docenten en huiswerk. Over school zijn veel verschillende spreuken verzonnen. De meeste zijn misschien wel verzonnen in de klas tijdens een saaie les. Op school leer je Spreuk schoolgenoeg, maar zorgt misschien ook wel voor inspiratie voor die ene toffe school spreuk. We hebben er in ieder geval al een aantal voor je verzameld. Lees hieronder meer over school spreuken (Spreuk school).

Spreuk school.

Docenten zijn natuurlijk het perfecte mikpunt voor een mooie spreuk. Je herkent het vast wel, de ene docent blijft heel je leven in je gedachten omdat de lessen zo leuk waren, maar er zitten er ook vast bij die je liever snel wil vergeten. Enkele mooie spreuken over docenten zijn: In ‘leraar’ zit niet voor niets het woord ‘raar’. en Onze docent heeft nergens verstand van, hij vraagt het constant aan ons.
Waar het op school allemaal om draait zijn natuurlijk de punten die je haalt. Uiteindelijk moet je diploma halen. Een aantal mooie spreuken hierover zijn: Het gaat er niet om of je de beste bent. Het gaat er om of je beter bent dan gisteren en Afkijken is niet stout, het is gewoon teamwork. Enkele spreukjes op een rij.

  • Van iedereen kan je wel iets leren.Van sommigen hoe het moet, van anderen net hoe het niet moet.
  • Dit is misschien niet zo’n leuke periode nu, maar weet dat je hierdoor een mooiere toekomst tegemoet gaat!
  • Een diploma geeft wel aan wat je geleerd hebt op de schoolbanken, maar niet wat je kunt.
  • Zowel theorie als praktijk zijn zeer belangrijk in de praktijk.

Zelf een mooie onderwijs/school spreuk toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Vul dan hieronder het formulier in.

School spreuken en tegeltjes!

Voor een afscheid of misschien wel een verjaardag kan het ontzettend leuk zijn om een mooi tegeltje te maken. Ga aan de slag bij Tegeltjes.com of bij PrachtigKado.nl/tegeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.