Spreuk reis

Spreuk reis

Als je eenmaal op een geslaagde reis bent geweest is de kans groot dat je vaker gaat. Steeds meer van de wereld zien en verkennen is voor reizigers het mooiste wat er is. Genieten van een andere cultuur, klimaat en het eten en drinken. Even uit de comfort zone van thuis en de gastvrijheid en het leven van andere landbewoners leren kennen. Voor de achterblijvers kan het allemaal wat minder leuk zijn. Verras de reiziger daarom met een toepasselijk cadeau voor onderweg, of leesvoer voor in het vliegtuig. Een spreukendagboek voor reizigers bijvoorbeeld. Daarin kan hij iedere dag wat hem bezighoudt wat in schrijven en een dagelijkse spreuk lezen (spreuk reis).

Spreuk reis, enkele spreuken die te maken hebben met reizen:

Spreuk reisDe leukste reisspreuken op een rij:

  • Het is beter een mijl te reizen dan om duizend boeken te lezen
  • Wie verre reizen maakt kan veel vertellen
  • Bezoek elk jaar een plek waar je nog nooit bent geweest
  • Life begins at the end of your comfort zone

Geef de reiziger het gevoel dat je aan hem denkt

Een origineel afscheidscadeau voor de reiziger om te geven zijn: een tekst met daarop een leuke spreuk over zijn reis, in de vorm van een: shirt, badhanddoek, een mok of een reisdagboek met spreuken. Laat hem weten dat je aan hem denkt en wens hem een goede veilige reis, en fijne terugkeer. Het is voor de reizigers fijn om aan thuis te kunnen denken. Iedere keer als hij zijn mok of badhanddoek gebruikt, of zijn shirt aantrekt.

Spreuken voor reizigers.

Ontzettend leuk natuurlijk voor degene die op reis gaan, geef iets leuks mee voor onderweg en als herinnering, doe er een spreuk bij. Hierbij kan je denken aan een bedrukt tegeltje ter herinnering of een ander mooi geschenk, een bedrukte koffiemok bijvoorbeeld voor onderweg. Heb je zelf een mooie spreuk die je wilt delen met anderen dan kan je die hieronder invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.