Spreuk positief

Spreuk positief

Nood aan wat positiviteit in je leven? Leuke positieve spreuken!
Er is al veel te veel negativiteit in de wereld. Dit zie je al wanneer je de tv of radio aanzet en naar het nieuws luistert. Het is dan ook maar logisch dat je deze keer weer was positief nieuws wilt aanhoren, zodat je je weer wat beter voelt. Deze spreuken kan je dan opslaan in je gsm, op tegels laten bedrukken en ophangen in je woning, of je kan deze opschrijven op een mooi papier en ophangen in je kamer… Dit is volledig je eigen keuze natuurlijk. Enkele voorbeelden van zulke positieve spreuken kan je hieronder lezen (Spreuk positief).

Spreuk positief, enkele voorbeelden:

  • Spreuk positiefWanneer je enkel uitgaat van het positieve van de mens, dan zal je ook makkelijker in staat zijn om te vergeven wanneer deze persoon een fout zou maken. Dat maakt je op termijn ook gelukkiger.
  • Wanneer je zelf positief door het leven gaat, dan trek je ook zelf positieve mensen aan in je leven!
  • Positiviteit is een keuze, een levenswijze. Het is aan jou of je hiervoor gaat of niet.

Mooie spreuken, meer van dat?

Was je wel tevreden met deze mooie spreuken, en wil je graag nog meer van deze spreuken kunnen lezen? Neem dan zeker een verder kijkje op de website. Daar kan je meer van deze spreuken terugvinden, in verschillende categorie├źn. Als zelf dit niet genoeg is, dan is dit ook geen probleem. Dan kan je altijd op Google op zoek gaan naar extra spreuken hierover.

Positieve spreuk op een cadeau.

Wanneer je iemand een cadeautje wilt geven, bijvoorbeeld omdat hij/zij wel wat vrolijkheid kan gebruiken dan kan het leuk zijn om een tegeltje of een mok te maken. Dit soort geschenken zijn te vinden op: PrachtigKado. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau en spreuk. Hieronder kan je overigens jouw favoriete spreuk delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.