Spreuk muziek

Spreuk muziek

Iedereen houdt bijna wel van muziek. Smaken kunnen hierin wel behoorlijk verschillen. De een houdt ontzettend veel van klassieke muziek, de ander is meer van Pop of Rock muziek. Het leuke van muziek is dat het vaak gekoppeld wordt aan herinneringen. Hierover een kleine uitleg. Veel mensen herinneren zich nog wel hun eerste liefde. In veel gevallen was er op het moment dat twee mensen op elkaar verliefd werden vast wel een liedje dat ze heel vaak luisterden. Denk bijvoorbeeld aan een liefdesliedje dat je steeds maar weer geluisterd hebt toen. Spreuk muziekHet riep toen warme gevoelens op. Nu waarschijnlijk nog steeds. Een gevoel van nostalgie en warmte wat met gemak een zachte glimlach op je gezicht tovert. Zo is dat ook met vakanties of andere herinneringen. Muziek is iets wat onderdeel is van ons leven, net als taal. Spelen met taal is vrijwel net zo creatief als het maken van muziek. Bij dezen dus wat mooie spreuken met betrekking tot muziek (Spreuk muziek).

Spreuk muziek, enkele voorbeelden:

  • “Er zit muziek in.” Iets is veelbelovend.
  • “Het is de toon die de muziek maakt.” Het gaat uiteindelijk om de manier waarop iets gezegd wordt.
  • “Dat klinkt mij als muziek in de oren.” Dat klinkt als een ontzettend goed idee.
  • “De klanken van de muziek bepalen de sfeer.”

Met deze spreuken kun je dus veel kanten op. Laat anderen mee genieten van je muziek én je spreuken, spreek ze uit in het bijzijn van anderen. Of druk ze bijvoorbeeld op een mok of notitieblok om het vervolgens cadeau te doen aan een ander. Een mok met foto is ook echt geweldig, bijvoorbeeld met een mooie afbeelding van jezelf en een mooie spreuk.

Cadeau voor iemand die van muziek houdt?

Wil je voor iemand een mooi cadeau kopen, bijvoorbeeld een familielid of een vriend/vriendin? Dan kan het leuk zijn om een persoonlijk cadeau te laten maken voor hem of haar. Denk aan een:

Heel veel plezier met het maken en het geven van een mooi geschenk!