Spreuk motivatie

Spreuk motivatie

Motivatie is één van de belangrijkste dingen om te hebben in elk aspect van het leven. Het is ook iets dat iedereen soms wel eens nodig heeft. Een traditioneel moment waarbij de nodige motivatie wel van pas komt is bijvoorbeeld tijdens de examens. Het gaat echter veel verder dan dat. Misschien heb je motivatie nodig voor een grote opdracht op het werk of om een belangrijke beslissing te nemen. Moet jij gemotiveerd worden of ken je iemand die wel een beetje motivatie kan gebruiken? Dan kan een goede spreuk motivatie het nodige duwtje in de rug geven (spreuk motivatie). Ook heb je de mogelijkheid om zelf een motiverende spreuk toe te voegen aan deze pagina

Spreuk motivatie, enkele voorbeelden:

Spreuk motivatieDe leukste spreuken die je motivatie geven

  • Alles lijkt onmogelijk. Tot iemand het eindelijk doet.
  • Winnaars? Die geven nooit op! Opgevers? Die winnen nooit!
  • Wie iets wilt doen, die vindt een weg. Wie niets wil doen die vindt een excuus.
  • Er zijn duizenden leuke spreuken, hieronder vind je enkele voorbeelden hiervan.
  • Het lijkt altijd onmogelijk, tot het gedaan is.
  • De grootste fout die je kunt maken is om er geen te maken
  • Fouten zijn kansen om te leren.
  • Als ik geen weg kan vinden maak ik er wel eentje.

Het spreekt voor zich dat er nog veel meer andere spreuken zoals deze zijn die handelen over motivatie. Het belangrijkste daarbij is dat de boodschap duidelijk overkomt dat je zelf verantwoordelijk bent om jouw kansen te grijpen. Wil je zo’n mooie spreuk motivatie cadeau geven aan iemand die hem kan gebruiken? Kies dan voor het opschrift op een tegeltje bij een mooie bos bloemen of druk het af op een mok. Naast deze zijn er nog tal van opties om jouw boodschap op een mooie manier over te brengen. Laat dus gerust jouw creativiteit de vrije loop en verras iemand met een mooie spreuk. Een verrassing die garant staat voor een mooi moment!

Motiverend cadeaus.

Wanneer je voor iemand iets leuks wilt gaan kopen die wat extra motivatie kan gebruiken dan kan het geweldig zijn. Te denken aan een tegeltje met een mooie motiverende spreuk of een bedrukte mok, zodat hij/zij elke dag wanneer hij/zij drinkt de mooie spreuk ziet.