Spreuk moeder

Spreuk moeder

Een spreuk voor een moeder is een spreuk die veel emoties in zich draagt. Het is een schitterend cadeau voor heel wat gelegenheden waarbij je jouw moeder kunt verrassen. Denk maar bijvoorbeeld aan haar verjaardag, aan feestdagen of gewoon zomaar omdat het kan. Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke spreuk moeder? Dan vind je hier de leukste spreuken die over moeders gaan. Wat kan je daarmee doen? Bijvoorbeeld op een tegeltje zetten of gewoon neerschrijven voor de vrouw die jou op de wereld heeft gezet. Bekijk hieronder meer informatie over de leukste moeder / mama spreuken (spreuk moeder).

Spreuk moeder, enkele leuke spreuken:

Leukste spreuken over moeders

Wat zijn de leukste spreuken over moeders? Dat zijn spreuken die gaan over de liefde tussen een moeder en een kind. Om je een idee te geven over wat de leuke spreuken zijn heb je hier enkele voorbeelden.

  • Spreuk moederGeluk begint in het hart van de moeder
  • Een moeder is iemand die veel plekken invult, maar er is niemand die haar plaats in kan nemen
  • Mijn moeder is een tovenaresse!
  • Het geduld van mijn moeder is eindeloos…
  • Moeder: de supersnelle beschermengel.
  • Liefde is waar moeder is.
  • De dochter van een lieve mama wordt de lieve mama van een lieve dochter.
  • Een kind is geen vaas, die de moeder moet vullen, maar een vuur dat zij moet ontsteken.
  • Het geduld van een moeder is eindeloos
  • Liefde dat is waar de moeder is

In deze trend zijn er nog tal van spreuken die je kunt cadeau geven aan een moeder. Spreuken die een moederhart vast en zeker zullen verwarmen. Want dat is toch uiteindelijk het mooiste cadeau voor een moeder. Het feit dat jij als kind aan jouw moeder aan het denken bent. Het feit dat jij als kind van jouw moeder ontzettend dankbaar bent dat ze aan jou het leven heeft geschonken. Hou de zakdoeken maar al klaar om de traantjes van jouw moeder weg te pinken!

Mama spreuken:

Vrijwel iedereen heeft een moeder. Moeders zijn fantastische wezens. De meeste mensen houden ontzettend veel van hun moeder. De vrouw die je gebaard heeft. De vrouw die je opgevoed heeft. De vrouw die je geholpen heeft in tijden dat het wat moeilijker ging. Je moeder is er altijd voor je. Moeders worden ontzettend gewaardeerd in onze samenleving. Niet voor niets bestaat er ook zoiets als moederdag. Hoe leuk is het, als je met een dag als deze je moeder kunt verwennen met een cadeau? Denk hierbij aan een leuk cadeau waar je een spreuk over moeders op gedrukt hebt. Dit kan natuurlijk ook met de verjaardag van je moeder. Uiteraard kun je natuurlijk ook gewoon de spreuken gebruiken in het dagelijks leven. Dat is volledig aan jou. Het is altijd leuk om even een spreuk te spreken tijdens een saaie vergadering of lunch. Dit fleurt alles weer wat op. Hieronder wat leuke voorbeelden van spreuken met het woord moeder erin:

– Iets met moedermelk binnenkrijgen. Dit houdt in dat je iets van jongs af aan zo geleerd hebt.
– Wie naar zijn moeder en vader niet hoort moet het kalfsvel volgen. Dit is een hele ouderwetse maar wel leuke. Het zegt eigenlijk dat als je niet goed naar je ouders luistert, je maar beter soldaat kan worden.
– Zo moeder, zo dochter. Vaak zie je veel gelijkenissen tussen moeders en dochters.
– Bij moeders pappot blijven. Dit wil zeggen dat je thuis blijft, of dat je enkel spreekt over iets waar je daadwerkelijk ook verstand van hebt.

Cadeau voor mama kopen?

Ga naar PrachtigKado.nl voor de mooiste cadeautjes.