Spreuk missen

Spreuk missen

Mis jij ook iemand die ver weg is of mis je iemand om een andere reden? Er zijn enkele spreuken bedacht die over iemand missen gaan. Die vind je hieronder.
Is je liefje ver weg van jou? Of misschien is je vader wel op zakenreis? Of misschien net je mama? Wie het ook is, iemand missen die ver weg is van jou is nooit leuk. Het kan je echt droevig maken natuurlijk. De persoon kan niet zomaar bij jou terug getoverd worden, maar wat wel kan helpen is enkele troostende spreuken ergens op te schrijven voor jezelf en deze af en toe eens te bekijken voor jezelf. Hieronder kan je enkele voorbeelden terugvinden van zo’n spreuken. Spreuk missen voor op tegeltjes is bijvoorbeeld ook mooi, ter herinnering. Lees hieronder meer.

Spreuk missen, enkele voorbeelden:

  • Spreuk missenIemand missen is niet fijn, maar het zorgt er wel voor dat je des te meer gaat beseffen wat je hebt en je zal nog zo blij zijn om deze persoon terug te zien.
  • Wanneer je iemand mist en je weet wanneer deze persoon terug bij jou is, dan heb je iets om naar uit te kijken in je leven! (Spreuk missen)
  • Gaat het over missen van een overleden dierbare, dan komt deze persoon misschien niet meer terug, maar wees dan gewoon dankbaar voor de mooie momenten die je hebt gehad.

Nog meer spreuken vinden over iemand missen?

Hebben deze spreuken een invloed gehad op je gevoel, maar zou je graag nog meer van deze spreuken vinden, zodat je je nog beter kan voelen? Dan kan je in de eerste plaats een kijkje nemen op deze website. Hier vind je meer van deze spreuken (en nog andere soorten spreuken). Zijn deze zelfs nog niet genoeg voor jou? Dan kan je natuurlijk ook altijd op het internet op zoek gaan nog meer van deze spreuken!

Tegeltje missen.

Mis je iemand in je omgeving of wil je ter nagedachtenis een herinneringstegeltje maken? Dat kan bij Tegeltjes.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.