Spreuk liefdesverdriet

Spreuk liefdesverdriet

Liefdesverdriet: hard, maar we maken het allemaal mee. Daar zijn mooie liefdesverdriet spreuken voor.
Iedereen heeft het in zijn of haar leven al eens moeten meemaken, het is heel hard, maar we ontkomen er niet aan. Dan heb ik het over liefdesverdriet. Het is een pijnlijke periode waar je dan door moet gaan. Het kan je dan helpen wanneer je dan enkele mooie en steunende spreuken vindt over liefdesverdriet. Deze helpen je dan herinneren aan het feit dat je er niet alleen voor staat. Enkele van deze mooie spreuken over liefdesverdriet kan je hieronder lezen (Spreuk liefdesverdriet).

Spreuk liefdesverdriet, enkele voorbeelden:

  • Spreuk liefdesverdrietHet is nu heel pijnlijk, maar na regen komt zonneschijn. Ook deze pijn verdwijnt!
  • Wie jou laat gaan is het niet waard er nog een keer droevig voor te zijn!
  • Je moet nu loslaten om iets beter in de plaats te kunnen krijgen.
  • Liefdesverdriet is uiteraard niet fijn, maar zonder liefdesverdriet zou er ook nooit liefde in de wereld zijn!

Helpen bovenstaande spreuken jou, maar nood aan nog van deze spreuken?

Heb je het gevoel dat bovenstaande spreuken je helpen, dat je hier iets aan hebt, maar heb je het gevoel dat je er nog zou kunnen gebruiken? Kijk hier dan even verder op de website. Hier staan nog vele andere spreuken die je misschien zou kunnen gebruiken. Natuurlijk kan je daarbuiten ook nog zoeken op andere websites, waar je ook tal van andere spreuken over liefdesverdriet zal terugvinden.

Liefdesverdriet spreuken op producten.

Tegenwoordig is het mogelijk om iets met een mooie liefdesverdriet spreuk te doen, zo kan je bijvoorbeeld dit laten maken op een tegeltje zodat je misschien wat meer ondersteuning kunt krijgen. Ook kan het mooi zijn om zo’n prachtige spreuk in combinatie met een mooie afbeelding te late maken op een tegeltje, of zelfs een mooie mok. Een spreuk liefdesverdriet kan goed zijn ter ondersteuning.

Spreuken liefdesverdriet

Liefdesverdriet is één van de ergste dingen om mee te maken in een mensenleven. Je hart voelt gebroken, je voelt je misselijk en slecht en de hele wereld lijkt wel tegen jou te zijn. Het is een tijd waarin je meer dan ooit jouw vrienden nodig hebt. Ken je iemand wiens hart is gebroken en die liefdesverdriet heeft? Dan kan je haar of hem een hart onder de riem steken met bijvoorbeeld een leuke spreuk over liefdesverdriet.

Een bedachtzaam cadeau

Een leuke spreuk over liefdesverdriet kan de pijn van de persoon die het aan het ervaren is in perspectief plaatsen. Nog veel belangrijker dan dat is echter dat het er ook voor zorgt dat je duidelijk aan de persoon in kwestie toont: “hey, ik ben er voor je. Ik sta voor je klaar”. En die wetenschap is meer waard dan wat dan ook. Maar wat zijn nu enkele goede spreuken over liefdesverdriet?

  • Liefde is blind, daarom kan ze me niet vinden
  • Zolang een vrouw lichtjes in haar ogen heeft vallen de rimpels niet op
  • Blijf niet te lang wachten op medelijden of je mist de trein naar geluk
  • Mijn prins zit niet op een paar, maar op een schildpad. Anders was hij hier al lang geweest

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de vele duizenden spreuken over liefdesverdriet. Een leuk idee is om als vriend een tekst als dit cadeau te geven op bijvoorbeeld een tegeltje of een ander voorwerp. Wat dacht je van een mok of zelfs nog iets compleet anders? Laat jouw creativiteit de vrije loop!

Heb je een spreuk die jou ondersteuning biedt? Dan kan je dat delen met anderen door hieronder het formulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.