Spreuk liefde trouwen

Spreuk liefde trouwen

Wat is er mooier in het leven dan de liefde tussen 2 mensen? 2 mensen die ervoor kiezen de rest van hun leven samen door te brengen? Mensen die om elkaar geven en geen enkele moeite uit de weg gaan om voor elkaar te zorgen, dag in dag uit. Is het dan niet prachtig als je als koppel die belofte officieel maakt door te trouwen? Een ideale manier om dit belangrijke levensmoment blijvend te herinneren, is een spreuk over trouwen of het huwelijk (spreuk liefde trouwen).

Spreuken over liefde en trouwen

Spreuk liefde trouwenIn het leven zijn er heel wat momenten waar we met plezier en ook wel wat weemoed aan terugdenken. Zo ook naar een prachtige dag zoals het huwelijk. Dit is namelijk de dag waarop jij en jouw geliefde zich officieel met elkaar verbinden. Wellicht een van de meest speciale momenten uit jullie leven. Om dit uniek moment op een bijzondere manier te herinneren kun je iets gaan doen met een spreuk over liefde en/of trouwen.

Mooie woorden voor mooie momenten

Mooie momenten zijn fantastisch omdat ze mooie herinneringen oproepen wanneer je eraan terugdenkt. Om die momenten extra kracht bij te zetten, kun je beroep doen op een of meerdere spreuken die verwoorden wat trouwen voor jullie betekent. Je kunt hier allerlei kanten meer op. Hou je het po√ętisch of geef je er liever een grappige twist aan?

Spreuk liefde trouwen, enkele voorbeelden:

  • Liefde maakt blind, maar als je getrouwd bent gaan je ogen wel open.
  • Don’t love one, don’t love two, Just love the one, who loves you too!
  • Liefde overwint alles.
  • Carpe diem, carpe noctem

Heb je zelf een mooie spreuk dat te maken heeft met liefde en met trouwen en wil je die delen met anderen? Vul dan hieronder het formulier in. Na controle zal jouw spreuk toegevoegd worden.

Cadeau voor je geliefde nodig?

In combinatie met een mooie liedesspreuk kan het geweldig zijn om een persoonlijk cadeau te maken en te geven. Een gepersonaliseerd cadeau is een mooi geschenk voor hem en haar. Ga voor meer informatie naar: PrachtigKado.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.