Spreuk licht

Spreuk licht

Spreuken kunnen verfrissend zijn. Ze kunnen zelfs ‘verlichtend.’ Met spreuken kom je altijd leuk voor de dag. Dit is vooral vanwege het enorme toepassingsbereik van spreuken. Ze zijn in ontzettend veel verschillende situaties toe te passen. Denk aan verjaardagen of bijvoorbeeld saaie vergaderingen. Ontzettend leuk als je een suffe verjaardag opfrist met een spreuk. Dit kan nog wel eens als een verassing Spreuk lichtkomen en veel reacties uitlokken. Mensen zijn vaak toch benieuwd naar de betekenis van spreuken en hoe je erbij komt. Ontzettend leuk altijd. Niet alleen zijn spreuken toe te passen in ontzettend veel verschillende situaties, er zijn er ook ontzettend veel. Denk aan spreuken over de zon, spreuken over het Korps Mariniers of bijvoorbeeld spreuken over een bepaalde leeftijd die iemand bereikt. Spreuken over iemand die 50 wordt bijvoorbeeld.  Zoals eerder gezegd kunnen spreuken verlichtend werken. Hoe leuk is het om te bedenken dat er zelfs spreuken bestaan over licht (spreuk licht).

Spreuk licht, enkele leuke voorbeelden:

  • Een vriendelijk gezicht brengt overal licht. Dit is naar veel meningen niet enkel een spreuk, maar ook de waarheid. Met een lach kom je verder in het leven. Dat wil deze spreuk benadrukken.
  • Iets aan het licht brengen. Dit is een spreuk met een meer neutrale connotatie. Vaak gaat het er nu om dat er iets bekend wordt gemaakt. Dit gaat dan vaak over dingen die verborgen worden.
  • Geen groot licht zijn. Dit is een flauwe spreuk, die vaak wordt toegepast wanneer iemand een domme opmerking maakt. Een spreuk met een positieve tint alsnog, want hij wordt bijna altijd als grap gebruikt.

Iets met een mooie licht spreuk doen, bijvoorbeeld laten maken op een bijzonder product? Denk aan een bedrukt tegeltje of een mooie mok met foto en spreuk. Er zijn talloze unieke geschenken te vinden welke je helemaal naar je eigen smaak kunt maken. Ook kan het leuk zijn om een spreuk te delen op sociale media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.