Spreuk leven

Spreuk leven

Spreuken zijn steekhoudend. Spreuken worden steeds meer gebruikt. Met een spreuk toon je aan bepaalde

kennis en wijsheid te hebben. Spreuken kunnen zowel een positieve, negatieve als neutrale toon hebben. Het is altijd leuk als je een bepaald gevoel kan verwoorden met een spreuk. Ze kunnen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk aan spreuken over de zon, over het Korps Mariniers of bijvoorbeeld schapen. Ontzettend leuk om op die manier anderen te vermaken. Denk bijvoorbeeld ook aan spreuken over leven. Het leven, leven als werkwoord. Je kan veel kanten op. Spreuken over het leven genereren vaak hoop en stralen wijsheid uit. Het is ontzettend leuk om indruk te maken op anderen hiermee. Op onze website vind je fantastische spreuken over het leven. Gebruik deze spreuken dagelijks of laat ze bijvoorbeeld op tegeltjes drukken als cadeau. Een spreuk leven is veelal leuk om te lezen en te delen.

Spreuk leven.

Hieronder wat voorbeelden van spreuken met het woord leven erin:

  • Spreuk levenLeven als een vis in het water. Je leeft als een vis in het water wanneer je complete vrijheid in acht neemt en alles doet wat je hart je begeert.
  • Leven en laten leven. Dit is een van de mooiere spreuken over leven. Gun een ander wat je jezelf ook gunt. Laat anderen met rust, laat men eigen keuzes maken. Dit is een spreuk met een redelijk liberale connotatie.
  • ¬†Op de schobberdebonk leven. Dit is een wat minder leuke spreuk. Dit betekent namelijk dat je dakloos bent. Maar toch wordt er een grappige twist aan gegeven door het zelf verzonnen woord. Ga alle kanten op met deze spreuken!

Levensspreuk delen?

Wil je iets doen met een mooie levensspreuk, dan kan je dit bijvoorbeeld delen op sociale media maar ook hieronder invullen. Daarnaast is het mogelijk om iets origineels te gaan doen, bijvoorbeeld om een mooie levensspreuk op een tegeltje te laten maken of een ander geschenk. Een mok met foto (mok bedrukken) is ook een topidee!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.