Spreuk leerkracht

Spreuk leerkracht

Als leerkracht heb je het niet onder de markt. Het is jouw taak om de nieuwe generatie jongeren kennis aan te leren en dat is een zeer nobel doel. Het grote probleem? Vaker wel dan niet hebben die jongeren niet bepaald veel motivatie om die kennis op te doen. Lesgeven is dan ook niet gemakkelijk en lijkt vaak vechten tegen de storm. Ken jij zo’n leerkracht die met de beste bedoelingen begint, maar het toch soms niet meer ziet zitten? Dan kan een spreuk leerkracht vast en zeker soelaas bieden. Of misschien kan je aan de hand van zo’n leuke spreuk mee in het verdriet delen of net wat motivatie bieden. Bekijk hieronder meer over de leukste spreuken over leerkrachten (spreuk leerkracht), ook heb je de mogelijkheid om iets te kopen voor een leerkracht bij een specialist.

Spreuk leerkracht, enkele voorbeelden:

De leukste spreuken over leerkrachten:

 • Wie oude kennis koestert en ook voortdurend nieuwe vergaart, mag een leraar van anderen zijn.
  Een mooie spreuk die betekent dat een goede leerkracht niet stil blijft staan bij wat hij of zij al kent, maar ook op zoek moet naar Spreuk leerkrachtnieuwe kennis.
 • De moeilijkste taak van een leerkracht? De leerling het plezier in het leren niet bederven.
  Leerlingen hebben zelden echt plezier in het leren. En als ze het dan toch hebben? Dan is één slechte leerkracht voldoende om dat te verpesten.
 • Men beloont een leraar slecht als men steeds zijn leerling blijft
  Het is toch de bedoeling dat aan het eind van het verhaal de leerlingen op zijn minst even veel weten als de leerkrachten.
 • De beste leraar is hij die het meest van zijn leerlingen opsteekt
  Een deel van het leerkracht zijn is ook exact leren van de klas en de leerlingen. Wie dat kan is een goede.

Cadeau leerkracht.

Een bijzonder geschenk voor een leerkracht kopen? Dan kan je denken aan een mooi persoonlijk cadeau als een:

Dit zijn slechts enkele geschenken die je kunt maken voor een leerkracht als bedankje, verjaardag of als afscheidscadeau.