Spreuk lachen

Spreuk lachen

Wanneer het even wat moeilijker gaat, lees een lach spreuk!
Iedereen heeft wel eens zo’n moment in zijn of haar leven waarop het even wat moeilijker gaat. Dit is normaal en gaat normaal gesproken ook weer over. Wanneer dit niet zo is of het duurt wat langer dan normaal, dan kan het wel nodig zijn wat externe middelen in te schakelen. Een van de zaken die kan helpen wanneer het wat langer duurt dan normaal, maar het nog niet te ernstig is, is gebruik maken van mooie Spreuk lachenspreuken. Een spreuk over lachen kan dan al wonderen doen. Hieronder vind je dan ook enkele voorbeelden van een spreuk hierover. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een humoristische spreuk (spreuk lachen) toe te voegen aan deze pagina. Vul dan hieronder het formulier in.

Spreuk lachen, enkele leuke voorbeelden:

  • Wanneer het even wat moeilijker is, vergeet dan niet lachen is gezond!
  • Door lachen kan je het leed wat verminderen. Het ontspant namelijk je hersenen en maakt je lichaam wat minder gespannen!
  • Soms is het moeilijk om te lachen omdat je denkt er geen reden toe te hebben. Denk dan nog maar eens goed na! Iedereen heeft iets om dankbaar voor te zijn en om te lachen!

Meer van deze ondersteunende spreuken over lachen nodig?

Heb je nog meer van deze ondersteunende spreuken over lachen nodig na deze door te nemen? Geen nood, op deze website kan je nog tal van andere spreuken doornemen, ook in andere categorie├źn, die je onbewust ook meer zullen doen lachen. Maar niets houd je natuurlijk tegen om daarbuiten ook nog op zoek te gaan naar andere spreuken. Wanneer je op zoek gaat met een zoekmachine als Google, vind je vast wel tal van andere spreuken.

Lachen spreuken toevoegen.

Wanneer je zelf een spreuk hebt die je leuk vind en je die ook nog eens wilt delen dan kan je hieronder het formulier invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.