Spreuk kind

Spreuk kind

Bijna bevallen of heb je net een kind gekregen? Gebruik leuke spreuken die gaan over kinderen.
Wanneer je bijna moet bevallen of je net een kind gekregen hebt, dan is het soms wel eens een lastige periode. Vele vrouwen zullen dit Spreuk kindherkennen. Het is dan zo dat veel vrouwen soms denken waarom ze hier ooit aan begonnen zijn. Toch is een kind een zeer mooi gegeven in je verhaal. Daarom kan het handig zijn dat deze vrouwen af en toe herinnerd worden aan het feit hoeveel geluk ze wel hebben om een kind in hun leven te hebben. Daar kan een spreuk van een kind zeker bij helpen. Met deze spreuken doe je dan wat je zelf wilt, zolang je ze maar goed onthoudt! Bekijk hieronder enkele spreuken die gaan over kinderen (spreuk kind). Ook heb je de mogelijkheid om zelf een spreuk toe te voegen aan deze pagina.

Spreuk kind, enkele voorbeelden:

  • Ook al zie je het even niet nu, een kind is zo’n mooi geschenk in je leven!
  • Een kind breng zoveel vreugde en onschuld met zich mee. Daarom houden zoveel mensen van kinderen.
  • Kinderen houden ons jong, vandaar dat veel vrouwen zo houden van kinderen.

Nog meer van deze spreuken over je kind?

Gaven deze spreuken over een kind je een goed en warm gevoel? Dan kan je vast nog meer van deze spreuken gebruiken in je leven. Daarom kan je op deze website meer van deze spreuken terugvinden, waaronder ook spreuken uit andere thema’s. Maar daarenboven houdt niets je tegen om ook nog verder op zoek te gaan naar verdere spreuken hierover op andere websites.

Cadeautje voor je kind?

Wil je een cadeautje voor je kind kopen? Er zijn tal van mooie geschenken te vinden. Zo kan je tegenwoordig een mooie rugzak met naam, een broodtrommel met foto, een baby badjas / kinderbadjas, geboortestoeltje of een ander mooi geschenk voor je kind laten maken. Of speelgoed kopen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.